loading

Афіша

Понеділок

ДАТА
Событие

3

Вівторок

Дата
Событие

3

Середа

Дата
Событие

3

Четверг

Дата
Событие

3

П’ятниця

Дата
Событие

3

Субота

Дата
Событие

3

Неділя

Дата
Событие

3

Якщо ви досі не знаєте, яку прожарку замовити, залишимо для Вас інформацію Смайлик «smile»
А також чекаємо Вас скуштувати наш Стейк Pig Chack
(дієтичний стейк зі свинини) за 100 грам 49.00 грн

У відповідності з американською системою класифікації розрізняють сім ступенів підсмажування стейків:

EXTRA-RARE або BLUE – прогрітий до 46-49 °C і швидко «закритий» на грилі, сирий, але не холодний;

RARE (з кров’ю) непрожарене м’ясо з кров’ю (200 градусів, 2-3 хвилини) обсмажене зовні, червоний всередині, t м’яса 49-55 °C;

MEDIUM RARE (слабкого прожарювання) м’ясо лише доведена до стану відсутності крові, з соком яскраво вираженого рожевого кольору (190-200 градусів, 4-5 хвилин) t м’яса 55-60 °C;

MEDIUM (середньої прожарки) середньопрожарене, всередині світло-рожевий сік (180 градусів, 6-7 хвилин) t м’яса 60-65 °C;

MEDIUM WELL (майже просмажене м’ясо з прозорим соком (180 градусів, 8-9 хвилин) t м’яса 65-69 °C;

WELL DONE (просмажене) абсолютно просмажене м’ясо, майже без соку (180 градусів, 8-9 хвилин + доготування в пароконвектоматі) t м’яса 71-100 °C;

TOO WELL DONE або Overcooked (сильно просмажене). Якщо в попередній прожарювання передбачається мінімальна наявність м’ясного соку, то в цій його немає. Тут t м’яса > 100 °C.

Comments ( 0 )
Top
Facebook
INSTAGRAM
SOCIALICON
SOCIALICON